:(

dagarna bara går och går, men du kommer inte tillbaka..
om 8 dagar blir du 18 år, jag hoppas att du får en bra dag då och att man kan ta körkort där uppe där du är nu, och ja, göra allt du skulle göra.

jag saknar dig så otrooligt obeskrivligt mycket, även om jag inte visar det så mycket eller något. så vet du att jag gör det. Det är verkligen jobbigt att du inte är här patrik, jag behöver dig.. så otroligt mycket.
jag vill ha tillbaka min storebror..  trodde aldrig att du skulle försvinna, men när du gjorde det så lärde jag mig att man ska aldrig ta något förgivet. för när man gör det, använder man inte tiden med dom man älskar som man borde.. jag ångrar så otorligt mycket idag. jag önskar tex, att jag pratade oftare med dig än vad jag gjorde, jag ångrar alla bråk, allt dåligt.. men jag kan inte ändra på det nu, det är försent.

dagen vi ses igen så ska jag ändra på allt som var dåligt, eller ja. det enda som var dåligt var ju våra små tjafs egentligen.. och alla syskon bråkar ju någon gång.. det gör alla.
men när man förlorat det så ångrar man det, ja man bara gör det. svårt att förklara för er som inte vet hur det känns, för er som vet. ni vet..

jag saknar dig iaf, och hoppas att du har det bra nu.
och att du kikar ner på oss lite då och då...?
jag älskar dig! vila i frid storebror, vi ses.

I miss you Patrik Krans!

Allt jag gör påminner mig om dig, verkligen allt. Vill bara att du ska komma tillbaka, så allt kan bli som vanligt. Saknaden gör så ont, vill inte känna såhär mer. Ingenting kan bli som förut, aldrig utan dig. Jag vill skriva hur mycket som helst till dig, men orden kommer inte fram. Det blir helt tomt i huvet, men du vet redan hur jag känner. Patrik Krans det namnet glömmer jag aldrig, aldrig nånsin. Det var den killen jag var förälskad i, den bästa jag visste. Den personen jag aldrig glömmer, du var den finaste jag visste. Jag saknar dig så otroligt mycket, snälla kom tillbaka. Men hur mycket jag vill och ber så kommer aldrig min önskan slå in, det är min tur att komma till dig den här gången. Jag saknar & älskar dig himlens vackraste ängel, vila i frid. Vi ses på andra sidan baby ♥
/elin



sista bilden på dig, du ser så himla lycklig ut.
hoppas du har det bra, där du är nu
:( <3

:/

en lillasyster behöver sin storebror, snälla kom hem.
vi behöver dig, du behövs här.
jag saknar dig obeskrivligt mycket & jag älskar dig mer än allt här i världen!

vi ses i det blå, lova mig det.

 
du var världens bästa storebror, och det är du fortfarande och kommer alltid vara, även fast du inte är här.


5 månader..

Idag är det 5 månader sen du försvann, 5 månader sen gud tog tillbaka sin vackraste ängel!

jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden, få säga hejdå iaf tills vi ses igen.
hade jag kunnat göra så det aldrig hänt, hade jag utan tvekan gjort vad som krävdes.
men jag vet att det var ödet, för liksom. du och mikael? ni hade inte umgåtts på hur länge som helst, ni var jätte lika i sättet, micke ringde ju sin pappa precis före och sa att han skulle hem då.
och ni tog reservnyklarna? när den vanliga nykeln låg framme.. och ni smög.
det var inte likt dig, och normalt hade du aldrig kört när du hade druckit.. det vet jag att du inte hade!
jag tror på att det var ödet, att ni behövdes där uppe.
men ändå, när man säger så. så liksom, vi behöver er här nere också?!  livet är inte rättvist och det kommer det aldrig att vara.. :[ dagen jag dör, då ska jag skälla ut den som tar folk ifrån oss. sen så ska jag träffa dig, och då kommer jag aldrig släppa dig bror.

tills vidare ska jag kämpa tills det är min tur, kämpa för din skull. leva för dig!
det går inte att beskriva saknaden, och när jag väl sitter och skriver är det så mycket man vill säga men orden räcker aldrig till liksom, och man blir helt tom i huvudet..
så allt jag kan säga, är att saknaden är obeskrivlig!

vi alla saknar både dig och mikael, hur mycket som helst.
mångamånga skulle offrat sina liv för att få er tillbaka, för alla ser hur alla lider av det här som hände.
det är sjukt, det är.. orättvist.
men vi kämpar vidare i hopp om att vi kommer ses dagen det är våran tur att flyga upp till det blå!

jag saknar och älskar dig iallafall och det vet du, vi ses en vacker dag storebror.
vila i frid ;(<3

/ lillasyster.


r.i.p

Jag kände inte alls dig Patrik. Men jag har hört mycket saker om dig, bra saker. Minnen som Elin min bästavän har med dig och saker ni har gjort tillsammans. Jag ler när Elin berättar hur glad hon var med dig och hur bra du fick henne att må. Men nu när du är borta så har hon förlorat en del av sitt liv. Jag har suttit och tröstat henne när hon har gråtit. När hon har velat ha dig tillbaka eller sagt att hon skulle göra vad som helst för att få vara med dig nu. Jag vet hur det känns att förlora någon. Men jag kommer aldrig, ALDRIG kunna säga att jag vet hur Elin känner över att ha förlorat dig eftersom jag aldrig kommer veta hur nära ni var och hur mycket ni tyckte om varandra. Jag mår dåligt när jag tänker på vad som hände dig och Mikael. Det är hemskt att en sån sak kan hända ens. Men som man säger tar gud hem dom finaste änglarna först. Och jag kan säga att du måste vart en av dom. Annars hade du funnits här nu och Elin hade vart så otroligt lycklig. Men jag vet att en dag kommer ni ses igen, och jag kommer en dag få träffa dig där uppe hoppas jag. Träffa den personen som min bästavän är kär i och älskar. Men tills dess får du ha det bra där uppe och skydda Elin. Hjälpa henne när hon har det jobbigt och visa att även fast du inte finns HÄR så finns du alltid hos henne. Hälsa Jerry Anderasson om du träffar honom där uppe.
Vila i frid nu Patrik!
love / batman ♥ , http://batmans.webblogg.se

5 månader sen..

Jag saknar dig Patrik Krans..

RSS 2.0