saknaden är stor.

förlåt att jag skriver dåligt här, vet bara inte vad man ska skriva när man skriver..
allt man vill ha sagt, har man sagt. och det som inte går att förklara, det går ju inte att förklara. hur mycket man än försöker och vill liksom.. Men jag tror du vet allt redan & jag tror du hälsar på oss lite då och då!
och jag vet att du alltid är med oss, i varje andetag.

2012 ska ju jorden gå under sägs det, om den gör det så är det inte så jätte lång tid kvar tills vi ses egentligen.
visst är det typ.. mer än 2 år men det är inte så länge jämnfört med ett helt liv ju.
men det kanske bara är skitsnack som det alltid varit, men vem vet liksom. du vet säkert, så tycker du kan skvallra lite :o (a)

men jag saknar dig.. Nu har du fyllt 18 och allt, hoppas du fick ta ditt körkort där uppe och att du kan göra allt du skulle göra här. fast tror du kan göra så mycket mer där faktist, mer än det går att göra här nere. det tror jag!

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att alla saknar dig så otroligt mycket, du fick verkligen jämt alla på bra humör & du var liksom den som "alltid var med" alla ville ha med dig överallt och allt. det tror jag många saknar idag, ibland berättar vissa att dom råkat säga bort sig.. typ " vi ringer krans, han vill säkert vara med" såna saker.. du är så himlaa saknar storebror, vi ses snart!

jag älskar dig! / lillasyster

<3

Förlåt Patrik att jag inte har skrivit nåt på länge :( '
Men i lördags var vi vid din grav, som du kanske redan vet. Det var ju trotts allt din födelsedag, jag saknar dig så fruktansvärt mycket gubben! orden går inte att beskriva, saknaden gör ont.
Det är så mycket jag vill skriva, men ingenting kommer ut. Men grattis ännu en gång himlens vackraste ängel!
Du är älskad & saknad av många ♥
Vila i frid.

RSS 2.0