31dec07 ♥ glömmer det aldrig!

Tiden har gått så fort sen du försvann, det har gått en hel sommar utan dig. Alla fester du inte har varit på, man vill bara ringa dig och be dig komma. Men din telefon är avstängd. Jag har faktiskt försökt ringa dig och smsa! Men ingenting kommer fram, smsen leveras inte änns :( Snart är det ett ny år, och ingen Patrik kommer visa sig. Jag kommer iallafall aldrig glömma nyår 07 det var den bästa nyår jag har varit med om. Det var så otroligt roligt! Vi var så många som firade det nya året. Men jag drog hem ganska tidigt, men det jag minns, det är som igår! Våra läppar rörde vid varadra för första gången.. Jag hade alltid tyckt att du är en fin kille, en såndan som inte finns! En sån som man drömmer om. Men jag hade hittat den jag tyckte om, den som var snäll mot alla, den som var den finaste jag visste. Men nu är du den jag drömmer om, en ängel. Den vackraste av alla däruppe! Det har snart gått 8 månader sen du förvann, och ibland känns det som år. Jag saknar dig otroligt mycket, om du bara kunde komma tillbaka! Jag kommer aldrig glömma dig, kommer aldrig glömma min söta Patrik!
Jag älskar dig ♥ glöm aldrig det!
/ din Elin

<3

Du log mot mig för en sista gång, du tog bort ifrån mig alldeles för tidigt. Jag har aldrig varit så kär i nån annan som jag var dig, du var den bästa jag visste. Allt jag ville ha! Men tyvärr så fick jag reda på att du kände likadant försent. Jag saknar dig oerhört mycket, det finns ingen som kan din plats som du har hos mig. Det finns ingen som är som du, för det finns bara en och det var du. Jag önskar verkligen att du kunde komma tillbaka, varför var det din tur ? Jag hatar att gud tog tillbaka dig förtidigt. Det var inte din tur, det var det verkligen inte. Du var för ung för att dö, du var för fin för att dö nu! Åh älskling, jag saknar dig så jävla mycket. Det har ändå gått 7 månader sen du försvann, och det känns som flera år. Jag vill ha dig hos mig, så jag bara kan få krama om dig igen, känna dina läppar imot mina.
Vila i frid Patrik Niklas Krans..
/ din Elin

7 månader...

nu inatt är det 7 månader sen du lämnade oss.. saknaden bara växer hela tiden och det finns inget att göra åt det.
dom första månaderna drömmde jag jämt om dig, men sen så försvann det.. försökte drömma om dig, men man kan inte styra sina drömmar. men försökte och hoppades jämt innan jag somnade, för i drömmen är enda gångerna vi kan ses tills jag dör. nu den senaste månaden har jag drömt om dig jätte mycket, fast har mest skällt på dig i drömmarna för att du dog, jätte konstigt :( fast det skulle jag gjort om jag träffade dig också.. fast skulle blivit mest lycklig och glad.

jag saknar dig så sjukt mycket, det gör alla som kände dig bra.
hoppas du har det bra, vi kommer ses igen. det vet jag.
vila i frid..<3 / lillasyster


RSS 2.0