orden räcker inte till.

förlåt att jag inte skriver så mycket älskade bror, men du vet redan vad jag känner och hur mycket jag saknar och älskar dig. det finns inte direkt några ord som kan beskriva, men ibland är jag tvungen att skriva av mig lite. och då skriver jag här, för det är mest när tankarna växer och saknaden blir för stor jag behöver skriva..

jag önskar bara att du kunde komma tillbaka, komma hem igen.
fylla all tomrum som du lämnade kvar här hos oss alla, ta bort den svidande saknaden och alla om och varför..
men jag tror du har det bra nu, visst har du det?
jag hoppas och tror på det iallafall.

ibland undrar jag om du har gått över till andra sidan nu, för jag kan inte märka av dig lika mycket som jag gjorde förut.
ibland kan jag känna din doft och ibland händer konsiga saker som inte kan hända utan att någon gör det. jag tror på att det är du, för det är det nog..
iallafall när doften kommer förbi, för det är bara du som luktar så, och då vet jag att du är med mig,oss.
det är rätt skönt ska du veta!

jag vet inte vad jag ska skriva, huvudet blir helt tomt när jag försöker skriva, som jag sagt tusen gånger och kommer säga lika många gånger igen, orden kan inte beskriva ett skit!
hoppas du vet iaf, vad jag vill ha sagt och hur tomt och hjur stor saknaden är efter dig bror..

vi ses i det blå en vacker jag, den dagen kommer jag kunna må bra helt igen!
vila ifrid, jag älskar och saknar dig storebror.

Vila i frid, vi saknar dig! ♥


Saknaden svider verkligen!

alla säger att man klarar det här, men när ingen ser så faller det ner tårar ifrån mina kinder. du var verkligen allt jag ville äga och allt jag ville ha! 

du var speciell i mina ögon, du var den bästa jag visste. vi visste att det skulle vara i ett hjärta. men nu, ett liv utan dig? patrik det är svårt att gå vidare utan den man älskar mest på hela jorden. 

kan inte sova om nätterna för jag ligger och tänker på våran tid vi fick tillsammans. tänker på om jag drömmer om dig eller inte, men har inte gjort de på ett tag. har du gått över till andra sidan nu? för jag har inte märkt av dig länge. du ska bara veta hur mycket jag saknar dig, orden går inte att beskriva! 

sen du försvann har det varit svårt att vara kvar här på jorden. men patrik du ska veta att jag kämpar varje dag för din skull, just bara för dig! 

men en fråga alla ställer, varför skulle ni änns sätta er i den där bilen? vad fick er att åka? var det verkligen så viktigt? jag träffa inte dig den kvällen, men om jag hade varit där så kanske du hade varit med mig istället för att åka bil. men man ska aldrig tänka "om" det var ju ändå erat val, men varför? ni var alldeles för unga att dö.. 17 år var ni båda, ni va full av kärlek och lycka så varför? ååååååh, det här går inte mer! 

att sakna nån så mycket som dig gör ont i hela kroppen, det dunkar extra hårt i hjärtat så får jag ont i hela magen.. varför skulle det bli såhär??? 

jag vill ha tillbaka dig nuuuuuuuuuu, vill bara krama om dig och pussa ihjäl dig.. a, eller nästan! vi som sjukt nära på att bli tillsammans, oså händer det här? alltså varför..? 

du är otroligd saknad, det har gått en hel sommar utan dig. ett helt långt sommarlov utan dig, alla fester du inte har varit på..! det är en vana att smsa dig och be dig att komma, då har det bara tagit 10 min för dig att komma dit. men nu är det min tur att komma upp till dig..

men när? jo först måste jag leva klart åren här nere och det kommer ta ååååååååår och dar.. men jag hoppas det M sa, flera år på jorden är bara några timmar uppe i himlen. vet inte änns om det är sant, men kan ju alltid hoppas på det. 
för då kanske du känner igen mig när det är min tur att bli en ängel.. vila i frid käraste patrik! ♥
 / din elin.

Du var vacker som en sol, rip baby!

att förlora nån som betyder så mycket som du gjorde, känslan gå inte att beskriva. ingen kommer nog aldrig förstå förutom du, för han va din bror. patrik du var min första riktiga kärlek som jag aldrig kommer att glömma, aldrig nånsin! du går inte att glömma, allt jag gör påminner mig om dig. som idag på the voice så såg jag en kille som var jätte lik dig, blev alldeles tårögd. jag som trodde det var du :( men vad tänker jag med? men saken är att jag inte vill fatta att du är borta än, det går inte in i huvet. allt jag vill är att det ska bli som vanligt, det vill vi alla. du var alldeles för ung för att åka upp till himlen, du var bara 17 år. det är hemskt att man dör så ung, varför just du? varför du.. jag vill inte att du ska vara borta, jag vill ha dig här hos mig nu. jag saknar dig otroligt mycket, vill inte ha det såhär mer! ;'(

vila i frid baby, vi ses snart hoppas jag!

/ elin

:'( <3

patrik, jag vill att du ska komma tillbaka.. sitter och bara gråter efter dig! snälla kom tillbaka snällllllllllla patrik :'(
/ din elin

Vila i frid älskade Patrik ♥


allt känns så svårt utan dig..

orden kan inte beskriva saknaden, orden kan inte beskriva tomheten.
jag saknar dig så otroligt mycket, jag kan inte sluta tänka på dig och allt du gav.
försöker fortfarande förstå varför gud tog just dig,er. varför det här hände.
ingen som kan förstå, ingen som vill förstå. allt känns så svårt!
vill bara att du ska komma hem igen, jag vill inget mer än det..
jag önskar jag kunde få se dig le igen, höra dig skratta, jag önskar tillochmed att du typ bråkar på mig om typ mobil laddaren.. jag saknar dig så otorligt mycket storebror, det gör vi alla.. :(

men vad som än händer, hur lång tid det än tar så kommer vi ses igen, visst kommer vi det?
jag kommer aldrig att glömma dig, jag kommer aldrig sluta tänka på dig och jag kommer alltid vänta tills vi ses igen.
den dagen kommer jag kunna må helt bra igen.

finns faktist inte några ord som kan beskriva något av allt jag vill säga, jag vet inte ens vad jag ska skriva..
du vet redan hur jag känner, hur det är utan dig. hur mycket vi saknar dig.
men måste få ut tankarna ibland duvet. och antagligen hoppas jag det här får andra inse hur hela livet kan förändras på bara några sekunder. att man ska ta vara på varje minut med dom man älskar!
jag saknar dig storebror, vi se si det blå en vacker dag <3 

Patrik du är så långt bort nu

Hej kära Patrik! 
Förlåt att jag inte har skrivit nåt! Men det har bara blivit så, vet inte vad jag ska skriva längre. Du vet redan säkert hur jag tycker och tänker, så därför blir det lite tjatigt kanske? Men ska försöka..

Det går inte att beskriva med ord saknade till dig, det går faktiskt inte en dag utan att jag tänker på dig. Alla våra stunder vi hade tillsammans, hur bra vi hade det i slutet! Dom sista dagarna jag träffa dig, dom var underbara! Det är tomt utan din röst, utan ditt skratt. Det är tomt utan dig kvar, varför skulle det bli såhär? Men det är bara du och Micke som vet! Den frågan kommer vi aldrig få ett svar på, eller jo kanske när det är våran tur. Om vi ses igen, men visst gör vi de? Det är det enda jag vill, att få kram om dig, att få prata med dig. Att allt ska bli som vanligt! Men jag minns att du var blyg imot mig i början, eller ja du var det imot folk du inte kände. Och vi kände inte varandra så jätte bra i början, men sen så kunde du snacka hur mycket som helst med mig! Kommer du ihåg när vi satt i ditt rum och "bråka" om hur långt det va till Stockholm ifrån Årsunda. Det är 20mil ungefär, men du var helt säker på att det var 10mil och när jag hade rätt så gav du på! Det var roliga stunder man hade med dig, som jag saknar enormt mycket! Jag saknar hela dig, alla sms vi skrev till varandra på kvällarna! Åååh, vad jag saknar :( osötnos vad jag saknar dig. 
Vila i frid baby! Hoppas vi ses snart igen ♥

/ Elin Carlbom

tre månader sen..

..för tre månader sen fanns du, och varje gång jag såg dig så kändes det som fjärilar i magen! jag blev alltid så varm i hela kroppen när jag såg dig, helt stum! det kom inte fram några ord fast jag ville säga hur mycket jag tyckte om dig, men det kom aldrig fram. men jag tror du förstog det, jag hoppas det iaf.. men jag kan inte förstå att du har varit borta i tre månader? det känns som du ska komma tillbaka, att du är utomlands eller nåt. och när folk pratar om dig, så känns det som du är kvar! du är kvar, men aldrig på samma sätt som du alltid va. jag saknar dig så otrolig mycket gubben! det är aldrig på samma sätt längre när jag är i årsunda, det märks att du saknas. alla har förändrats ingenting är sig likt! jag vill bara ha dig tillbaka.

hoppas du har det bra där uppe, vila i frid himlens vackraste ängel! ♥
/ elincarlbom



RSS 2.0